Group Created with Sketch.
fezcat-mouth Created with Sketch.
fezcat-body Created with Sketch.
Hallo

Wij zijn Trendwerk

Trendwerk is een kleinschalig internetbureau uit Enschede. We werken samen met onze opdrachtgevers aan gebruiksvriendelijke WordPress websites en webapplicaties. We houden ervan om over ieder detail na te denken en onszelf constant te verbeteren. Want alleen zo kunnen we projecten opleveren waar we trots op kunnen zijn.

Ontmoet ons team

Webdevelopment vakmanschap

We houden van ons vak

Als we iets doen dan doen we het goed. We houden ervan om mooie dingen te maken en onszelf constant te verbeteren. Hierbij vinden we het belangrijk om exact te begrijpen waar we mee bezig zijn en na te denken over ieder detail.

WordPess Experts

WordPress experts

We zijn ontwikkelaars met een passie voor goede code. Meestal maken we gebruik van WordPress als solide basis voor onze projecten. We hebben ruim vijf jaar ervaring met het ontwikkelen van WordPress thema’s en plugins.

User centered webdesign

Gebruiker als uitgangspunt

We kruipen in de huid van jouw doelgroep om ze te leren begrijpen en te kunnen inspelen op hun behoeftes. We ontwerpen optimale gebruikservaringen, waardoor mensen een positieve band opbouwen met jouw merk.

Eerlijke webdevelopers

Eerlijk

We zullen het misschien niet altijd met elkaar eens zijn, maar je kunt er van op aan dat we het beste voor hebben met jouw klanten. We houden wel van een goede discussie. Ook al wil je het niet horen, we zullen altijd eerlijk zijn.

Duurzame samenwerking

Duurzame samenwerking

Een goed product maken kost tijd. Daarom geloven we in een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers. Alleen als we elkaar écht leren kennen kunnen we het beste in elkaar naar boven halen.