Aworkx Workwear

Aworkx is een jong bedrijf dat de markt van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen wil veroveren. We hebben voor Aworkx een website ontwikkeld waarmee ze hun verfrissende kijk op de markt kunnen presenteren en waarop hun klanten direct producten kunnen bestellen.

Website ontwerp op basis van bestaande huisstijl

Aworkx had al een huisstijl laten ontwerpen die wij hebben vertaald naar een ontwerp voor de website. We hebben de aangeleverde huisstijl kleuren, lettertypes, illustraties en het logo terug laten komen en er tegelijkertijd voor gezorgd dat de website duidelijk en overzichtelijk is voor bezoekers.

Styleguide images

WooCommerce webwinkel

Aworkx wilde graag de mogelijkheid bieden om direct producten te bestellen via de website. Om dit mogelijk te maken hebben we gebruik gemaakt van de WordPress plugin "WooCommerce".

Om het zoeken door de vele producten gemakkelijker te maken is het producten overzicht voorzien van een handig zoekfilter. Ook zijn de producten voorzien van een kwaliteitsscore, die met sterren zijn aangegeven.

Browser Browser Bouwvakker Mobile

Aangepast voor zakelijk gebruik

We hebben een aantal aanpassingen in WooCommerce doorgevoerd om het bestellen gemakkelijker te maken voor de zakelijke markt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in één keer meerdere producten toe te voegen aan de winkelwagen. Daarnaast kunnen producten op rekening worden besteld en worden voorzien van een bedrijfslogo.

Call to action bij productpagina's

Aworkx gaat graag een stapje verder dan de andere leveranciers in de markt. Ze komen bijvoorbeeld bij bedrijven langs om ze te voorzien van persoonlijk advies en een demonstratie van hun producten. Om dit te benadrukken hebben we op alle productpagina’s een “Call to action” blok gemaakt waarmee bezoekers gemakkelijk een afspraak kunnen maken met Aworkx.

Bouwvakker
Wij zijn de samenwerking met Trendwerk aangegaan omdat deze jongens weten waar ze het over hebben. No nonsense en professioneel werk. Soms een beetje eigenwijs, maar hebben het vaak bij het rechte eind. Alex van Houten, eigenaar Aworkx
Alex van Houten