iPhoned, Android Planet & Smartphone.nl

BigSpark is een online uitgever uit Nijmegen. Ze geven invulling aan een drietal Nederlandse technologieblogs: AndroidPlanet.nl, iPhoned.nl en Smartphone.nl. Met een team van ervaren redacteuren worden deze websites dagelijks voorzien van het laatste nieuws en verdieping op het gebied van technologie, apps, games en devices.

Bigspark

De grote kracht van BigSpark ligt hem in het begrijpelijk maken van technologie. Door regelmatig een helikopterview in te nemen, trekken ze zich los uit de waan van de dag. Dit geeft hun lezers heldere inzichten. Daar draait het om voor BigSpark. Met andere woorden: de lezer staat centraal. Deze visie delen wij en daarom werken we met veel plezier met BigSpark.

Content migratie

Zowel Android Planet als iPhoned waren al bestaande websites met tienduizenden berichten. Een groot probleem van de oude websites was dat de content niet inzichtelijk was voor de gebruiker. Alleen berichten en categorieën waren niet meer voldoende.

Content migratie

Daarom hebben we de berichten op de nieuwe websites onderverdeeld in diverse bericht types: Nieuws, Apps, Tips, Reviews en Video's. De grote uitdaging was om alle berichten en pagina's te migreren naar de nieuwe structuur. Het ging ten slotte om tienduizenden berichten en pagina's die van structuur en URL veranderden. Door onze koppen bij elkaar te steken en de expertise van BigSpark en Trendwerk te combineren, zijn deze migraties succesvol verlopen. BigSpark kent de content het beste en wij de technologie.

Constante doorontwikkeling

Constante doorontwikkeling

Wij vinden dat een website nooit helemaal af is. BigSpark deelt deze mening en wil constant meerwaarde blijven toevoegen voor hun gebruikers. Daarom investeren we wekelijks tijd om de websites van BigSpark te verbeteren.

Daarnaast implementeren we regelmatig grotere functionaliteiten. We werken nauw samen in Sprints, waarbij we afgebakende functies ontwikkelen, testen en lanceren. In deze Sprints werken we regelmatig met andere specialisten, om samen tot het beste resultaat te komen.

Bigspark

Duurzame relatie

Door onze duurzame samenwerking zijn we inmiddels goed op elkaar ingespeeld. Hierdoor zijn we in staat de focus te leggen op het bouwen van mooie dingen en kunnen we meer bereiken in een kortere tijd.

Peter Geurts
Trendwerk is onze sparringpartner bij de voortdurende doorontwikkeling van onze websites. Het zijn experts die gaan voor een goed eindresultaat. Peter Geurts, Eigenaar BigSpark

Devices

Door de kennis die BigSpark heeft, zijn ze ook goed in staat om hun lezers een advies te geven voor het kopen van een device die bij jou past. BigSpark investeert daarom fors in de ontwikkeling van een prijsvergelijking-tool die de lezers ondersteunt bij het maken van deze keuze.

Vooral voor Android Planet is dit een grote toegevoegde waarde. Met de vele Android toestellen is het voor de gebruiker vaak moeilijk om de juiste keuze te maken. Daarom heeft Android Planet voor ieder toestel een pagina. Op deze pagina's kun je informatie, relevante berichten en prijzen voor de toestellen vinden.

Bigspark