Easy Drain

Easy Sanitary Solutions is een Twents familiebedrijf dat hoogwaardige badkamer producten ontwikkelt en produceert. ESS is de uitvinder van Easy Drain doucheafvoersystemen. Door te kiezen voor topkwaliteit en stijlvolle afwerking heeft ESS de standaard gezet en weten ze hun producten over de hele wereld te verkopen.

Alle marketing activiteiten worden gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor in Oldenzaal. Zij vinden het erg belangrijk om veel vrijheid te hebben bij het inrichten van hun marketing kanalen. Trendwerk is inmiddels de vaste partner geworden voor het belangrijkste marketing kanaal van ESS, de website.

Stijlvolle vormgeving

ESS is bij ons terecht gekomen omdat ze op zoek waren naar een eenvoudige manier om landingspagina's te kunnen aanmaken. Deze landingspagina's moesten de juiste sfeer uitstralen, die past bij de hoogwaardige producten.

We hebben daarom de bestaande huisstijl vertaald naar het web en deze waar nodig gemoderniseerd. In de website hebben we veel ruimte vrij gehouden voor mooie sfeerbeelden waarin de producten mooi naar voren komen. Tot slot maakt het toevoegen van subtiele animaties de gebruikservaring helemaal af.

Easydrain - Stylish design

Constante doorontwikkeling

Al snel na oplevering van de website kwamen we op een aantal nieuwe ideeën en inzichten om de website te verbeteren. We hebben de website bijvoorbeeld voorzien van uitgebreide product overzichten, een video header, een uitklapbaar contactformulier, nieuwsberichten, referentie cases en een intuïtief producten filter. We werken constant samen met ESS aan de doorontwikkeling van de website.

Product finder
Build-in sets Contact popout

Meertalige website

Vanwege het internationale karakter van ESS hebben we de website meertalig gemaakt. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van WordPress multisite. Hierdoor kan ESS de verschillende websites gemakkelijk vanuit één installatie beheren en kunnen de websites toch onderlinge verschillen hebben.

Taal switcher

Flexibel en eenvoudig beheer

ESS vindt het erg belangrijk om veel vrijheid te hebben bij het indelen van de pagina's op de website. Daarom hebben we het beheer gedeelte van de website zo gebruiksvriendelijk en flexibel mogelijk gemaakt. De ingevulde informatie wordt altijd netjes weergegeven, volgens de ESS huisstijl.

Easydrain - Flexibel en eenvoudig beheer
Easydrain - Flexibel en eenvoudig beheer

Resultaat

ESS is erg trots op hun website die perfect aansluit op hun wensen. De nieuwe website inspireert bezoekers heeft meer gebruiksgemak opgeleverd, zowel voor beheerders als bezoekers. Met de nieuwe website is ESS in staat om sneller in te spelen op ontwikkelingen en trends. We blijven samenwerken aan het verbeteren van de website!

Rogier Luttikhuis
De samenwerking met Trendwerk hebben wij als bijzonder prettig en professioneel ervaren. Wij zijn zeer tevreden met de ontwikkeling en doorontwikkeling van onze nieuwe website. Ze denken goed met ons mee en komen met heldere oplossingen. Wij hopen dit in de toekomst op dezelfde wijze voort te zetten. Rogier Luttikhuis, Online marketeer