Harry Menkehorst

Harry Menkehorst is één van Europa’s grootste leveranciers op het gebied tuinplanten en bomen. Ze beschikken over een moderne boomkwekerij van 80 hectare en betrekken planten van ruim 150 gerenommeerde kwekers in binnen- en buitenland. Deze hoogwaardige producten leveren ze aan hoveniers, tuincentra, kwekerijen en handelaren in meer dan 20 landen. 

Voor deze doelgroep is het erg belangrijk om altijd inzicht te hebben in het assortiment en de beschikbaarheid hiervan. Daarom hebben we voor Menkehorst hun volledige assortiment online gezet en voorzien van een bestelmogelijkheid voor hun vaste klanten. Het visueel ontwerp is gemaakt door Mark Antonisse van DeNK.

Menkehorst

Ingelogde bezoekers worden automatisch doorverwezen naar hun voorkeurstaal

Prijzen en bestellen is alleen beschikbaar voor geregistreerde gebruikers

Dynamische openingstijden met bijzondere data

WooCommerce als solide basis

Om snel een uitgebreide e-commerce website neer te kunnen zetten met veel basis functionaliteiten hebben we ervoor gekozen om WooCommerce als basis te gebruiken. Om een aantal specifieke wensen van Menkehorst te kunnen realiseren hebben we hierop ingehaakt met maatwerk code.

Inloggen bestaande klanten

Geautomatiseerd aanmeld-proces voor nieuwe klanten

Harry Menkehorst levert alleen aan geregistreerde hoveniers en groenbedrijven. Om prijzen te kunnen zien en producten te kunnen bestellen moeten bezoekers een account aanmaken op de website. Het aanmeld- en verificatieproces voor nieuwe klanten hebben we volledig geautomatiseerd.

CSV

Eenvoudig producten importeren

Het assortiment van Harry Menkehorst wisselt regelmatig. Harry Menkehorst kan hun producten op ieder gewenst moment exporteren vanuit hun CRM en importeren in de website. Ze besparen enorm veel tijd dankzij onze op maat gemaakte importeer functie.

Duitse site

Meertalige website

De website van Harry Menkehorst is opgezet drie verschillende taalvarianten met ieder een eigen domeinnaam. Voor de meertalige website hebben we gebruik gemaakt van WordPress multisite, zodat de verschillende taalvarianten onderling kunnen afwijken.

iPhone

Dynamische openingstijden

Harry Menkehorst hanteert verschillende openingstijden, afhankelijk van het seizoen. Daarnaast zijn er regelmatig bijzonderheden zoals koopzondagen of beurzen. Al deze openingstijden kunnen beheerd worden via een eenvoudige interface waardoor de actuele openingstijden altijd terug te vinden zijn op de website.

Met oog voor detail, heldere communicatie en hun proactieve houding heeft het team van Trendwerk ons complexe pakket aan wensen perfect vertaald naar een gebruiksvriendelijke, rustig ogende website. Bob Deegens, marketing manager Harry Menkehorst