Bouwbedrijf Nieuwenhuis

Bouwbedrijf Nieuwenhuis is meer dan alleen een bouwbedrijf. Naast de uitvoering van een bouwproject kan Nieuwenhuis ook het ontwerp en vergunning aanvragen verzorgen. Dankzij deze unieke aanpak kan Nieuwenhuis veel tijd en kosten besparen, zonder consessies te doen aan de kwaliteit. Bovendien weten opdrachtgevers zo precies waar ze aan toe zijn en komen ze niet voor verrassingen te staan.

Nieuwenhuis

De aanpak van Bouwbedrijf Nieuwenhuis heeft veel voordelen ten opzichte van conventionele bouwprojecten, maar helaas kwam dit verhaal op hun oude website nog niet voldoende naar voren. Daarom heeft Nieuwenhuis ons gevraagd om een nieuwe website te bouwen, waarin de meerwaarde van Nieuwenhuis centraal staat.

Heldere werkwijze

Binnen de nieuwe website van Nieuwenhuis staat de werkwijze en de voordelen hiervan centraal. Aan de hand van een overzichtelijke tijdlijn kunnen bezoekers precies zien wat Nieuwenhuis in iedere fase van het project doet en wat het voordeel hiervan is ten opzichte van conventionele bouwprojecten.

Tijdlijn
Browser
Browser

Projecten overzicht met filterfunctie

Nieuwenhuis heeft in de afgelopen 30 jaar al honderden projecten gerealiseerd door heel Nederland. De uitgebreide projecten sectie op de website dient als inspiratiebron voor potentiële klanten en als naslagwerk voor medewerkers van Nieuwenhuis zelf. We hebben de projecten vanuit de oude Drupal website gemigreerd en voorzien van een handig zoek- en filtersysteem.

MacBook

Project specifieke landingspagina's

Veel nieuwe bezoekers komen op de website van Nieuwenhuis omdat ze op zoek zijn naar een specifiek type project. In samenwerking met online marketing bureau “Traffic Builders” hebben we landingspagina’s ontwikkeld voor specifieke zoektermen. Deze landingspagina’s zijn voorzien van gerelateerde projecten, een contactpersoon en een duidelijke “Call to Action”.

Aanvraag formulier voor optimale conversie

Het offerte aanvraag formulier van Bouwbedrijf Nieuwenhuis hebben we zo laagdrempelig mogelijk gehouden zodat bezoekers minder snel afhaken bij het invullen van het formulier. Het formulier is verdeeld in meerdere stappen en is waar nodig voorzien van extra uitleg.

Formulier
iPhone

Geoptimaliseerd voor Smartphones en Tablets

Op smartphones en tablets wordt de informatie op de website een stuk compacter weergegeven. Zo blijft de website ook overzichtelijk voor mobiele bezoekers.

We waren op zoek naar een nieuwe, frisse website. De creativiteit en pro-activiteit van Trendwerk was precies wat we nodig hadden. Het resultaat: een website waar we trots op zijn!
Mark ten Hove
Mark ten Hove, Bouwbedrijf Nieuwenhuis