Group Created with Sketch.
fezcat-mouth Created with Sketch.
fezcat-body Created with Sketch.
Hallo

Wij zijn Trendwerk

Trendwerk is een kleinschalig internetbureau uit Enschede. Sinds 2007 ontwerpen en ontwikkelen we gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties op maat. We gebruiken WordPress als stabiele basis voor onze projecten. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers en houden ervan om onszelf constant te verbeteren.

Ontmoet ons team

WordPress experts

We gebruiken WordPress als solide basis voor onze projecten. We werken niet met bestaande thema’s en slechte plugins, zodat we een stabiele basis kunnen neerzetten waarop we verder kunnen bouwen.  We vinden de kwaliteit van ons werk erg belangrijk. Daarom gebruiken we moderne tools en technieken om onze websites zo snel, stabiel en veilig mogelijk te maken.

Ontwerpen voor mensen

Bij alles wat we doen houden we de gebruikers in ons achterhoofd. We kruipen in de huid van jouw doelgroep om ze te leren kennen en hun behoeftes te begrijpen. We ontwerpen optimale gebruikservaringen, waardoor mensen een positieve band opbouwen met jouw merk.

Duurzame samenwerking

Een goed product maken kost tijd. Daarom geloven we in een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers. We vinden het belangrijk dat we goed naar elkaar luisteren om van elkaar te kunnen leren. Want alleen als we elkaar écht leren kennen, kunnen we het beste in elkaar naar boven halen. Het liefst werken we continu samen aan het verbeteren van jouw website of webapplicatie.

Samenwerken?

We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw project. Maak nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek, vraag een offerte aan of bel 053 - 750 88 01 voor meer informatie.

Neem contact op