Stream Group

Stream Group levert interactieve televisie oplossingen, zoals live televisie, video on demand en content distributie aan opdrachtgevers over de hele wereld. Ze leveren zowel turnkey als maatwerk oplossingen voor internationale bedrijven als Vodafone, Orange en KPN.

Stream Group heeft ruim 10 jaar ervaring in hun vakgebied en heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. De bestaande website pastte niet meer bij hun kernwaarden en hun propositie kwam niet voldoende naar voren. Daarom hebben we een nieuwe website ontwikkeld die past bij de grootse ambities van Stream Group.

Stream Group makes interactive television available for everyone, everywhere

De slogan “Stream Group makes Interactive Television available for everyone, everywhere” benadrukt de missie van Stream Group. Ze willen iedereen, overal ter wereld kunnen voorzien van moderne en betaalbare televisie oplossingen. We hebben de homepagina van de website voorzien van een video header om deze slogan te ondersteunen.

Dankzij de gestroomlijnde werkwijze van Stream Group kunnen ze hun oplossingen relatief snel en goedkoop aanbieden ten opzichte van concurrenten. We hebben Stream Group geholpen hun propositie aan te scherpen en de belangrijkste voordelen op een duidelijke manier te presenteren op de website.

Rapid time to market Higly experienced
Rapid time to market icon
Rapid time to market text
Reduce risk icon
Reduce risk text
Highly experienced icon
Highly experienced text
Stay ahead icon
stay ahead icon

Vormgeving

De bestaande huisstijl van Stream Group was naar eigen zeggen wat gedateerd, dus Stream Group vroeg ons om de vormgeving van de website van op te frissen.

Om tot een passend ontwerp te komen hebben we samen met Stream Group een aantal kernwaarden gedefinieerd. Vervolgens hebben we passende beelden, kleuren en lettertypes bij deze kernwaarden gezocht, die de basis vormen voor de nieuwe huisstijl. Uiteindelijk hebben we de belangrijkste elementen gedefinieerd in een digitale stijlgids.

Moodboard
Colors
Typography
UI elements

Uitgebreide klantcases

De klantcases zijn een erg belangrijk onderdeel van de website van Stream Group. Daarom hebben we hier een custom post type voor gemaakt met aangepaste pagina sjablonen. Iedere case kan worden voorzien van een introductie tekst, gekozen oplossingen, project highlights, quote van de opdrachtgever, case study download en een call to action.

Case

Header

De headers kunnen worden voorzien van een voorgrond- en achtergrond afbeelding.

Introductie

Introductie tekst kan gebruikt worden om het vraagstuk van de opdrachtgever toe te lichten.

Oplossing

Tekstveld waarin Stream Group hun gekozen aanpak kan toelichten.

Highlights

De belangrijkste onderdelen van het project worden kort toegelicht, ondersteund door iconen.

Quote opdrachtgever

Tekst over het uiteindelijke resultaat, met ruimte voor een quote van de opdrachtgever. Dit wekt veel vertrouwen bij potentiële nieuwe opdrachtgever.

Download

Geïnteresseerde bezoekers kunnen een uitgebreide case study downloaden, nadat ze hun e-mailadres hebben achtergelaten.

Call to action

Call to action tekst met een foto van de account manager om de het persoonlijker te maken.

Animaties

Om de website net een beetje extra te geven hebben we diverse elementen voorzien van subtiele CSS3 animaties.

Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Learn everyting about Stream Group
Learn more
Bas Elvé
Trendwerk had aan een half woord genoeg om te begrijpen wat wij wilden met onze nieuwe website en dacht tevens pro-actief mee. Dit heeft geresulteerd in een prachtig eindresultaat. Bas Elvé,
Marketing manager Stream Group