Samenwerken aan innovatie

Al sinds de oprichting in 1969 is innovatie een kernwaarde bij Velda. Op die manier wil Velda vijverbeleving voor iedereen beschikbaar maken. De bestaande website van Velda sloot niet meer aan bij deze kernwaarde. Daarom is er gekozen om een nieuwe website te lanceren met een fris uiterlijk en functionaliteiten waar de gebruiker het meeste aan heeft.

Marcel Disberg
De samenwerking met Trendwerk verliep buitengewoon prettig. Ze weten waar ze over praten en hebben echt veel kennis van WordPress. Ze plannen en communiceren helder en komen met ideeën en initiatieven om uiteindelijk een betere site te creëren. Graag vaker dergelijke samenwerkingen! Marcel Disberg, Ambitieregisseur

We hebben samengewerkt met Yieldis (regie), Ninix (huisstijl), Webiteers (search marketing) en WAME (product database). Wij waren voornamelijk verantwoordelijk voor de technische realisatie van de website.

Velda.nl
Velda.nl

Producten

Veel bezoekers van de website zoeken mogelijkheden om een vijver te bouwen of om hun bestaande vijver te verbeteren. Daarom staan er op de nieuwe website niet alleen alle producten die Velda verkoopt, maar ook veel tips en inspiratie.

Producten staan onderverdeeld per categorie en subcategorie, maar je kunt ook in het gehele assortiment zoeken door middel van een zoekfunctie met auto-aanvullen. Voor elk product worden de belangrijkste eigenschappen uitgelicht: een korte beschrijving, brochure, handleiding, video's en natuurlijk afbeeldingen waarmee je het product van binnen en buiten kunt bestuderen.

Alle producten worden dagelijks opgehaald uit een centrale productdatabase waar de website mee is gekoppeld, via een maatwerk API koppeling.

Koi
Velda.nl - Retailers

Verkooppunten

Velda producten worden altijd via retailers verkocht. En het mooie is: er is bijna altijd wel een retailer bij jou in de buurt. Als je klaar bent om je product aan te schaffen, dan kun je via de website gemakkelijk het dichtstbijzijnde verkooppunt vinden. Via je browser wordt geprobeerd om automatisch je locatie op te vragen. Je kunt ook altijd door middel van een auto-aanvullen zoekfunctie de verkooppunten in de buurt van een andere plaats bekijken.

Ook alle verkooppunten worden dagelijks opgehaald uit een centrale database waar alle Velda retailers in staan.

Downloads & Handleidingen

Mocht je je handleiding kwijt zijn of op zoek zijn naar een handige instructievideo, dan kun je dit via een speciale Downloads pagina vinden. Hier staan alle producten waar Downloads voor beschikbaar zijn. Je kunt deze hier filteren op categorie of zoekwoord.

Velda.nl - Downloads
Velda.nl - Service

Service formulier

Als je toch nog vragen hebt over een product, dan kun je deze via het serviceformulier stellen. Hier kun je ook op productcategorie of zoekwoord filteren om het product te selecteren waar het om gaat.

Bestelformulier

Omdat Velda producten altijd via een retailer worden verkocht, moeten retailers snel een bepaalde hoeveelheid van één of meerdere producten kunnen bestellen. Daarom is er een formulier beschikbaar gemaakt voor dealers, waar ze direct producten kunnen bestellen.

In dit formulier kan Velda zelf producten uitlichten, welke op dat moment gepromoot worden via bijvoorbeeld een nieuwsbrief. Retailers kunnen zelf naar wens ook andere producten bijbestellen.

Velda.nl - Bestelformulier
Velda.nl - Bestelformulier
Velda.nl - Bestelformulier