Ons werk

Bij Trendwerk maken we gebruiksvriendelijke websites en web applicaties. Hieronder vind je enkele projecten waar we trots op zijn!

VDM Cars

VDM Cars

VDM Cars is een internationaal, onafhankelijk autobedrijf met 's werelds meest luxe en exclusieve auto's. Wij hebben samen met Communicatiebureau Addictive een nieuwe website gerealiseerd.

Bekijk dit project
Easy Drain

Easy Drain

Easy Sanitary Solutions is een Twents familiebedrijf dat hoogwaardige badkamer producten ontwikkelt en produceert. Trendwerk is inmiddels de vaste partner geworden voor doorontwikkelen en onderhouden van de websites.

Bekijk dit project
Velda

Velda

Velda is leverancier en producent van een breed assortiment vijverproducten. Velda wil vijverbezitters optimaal laten genieten van hun vijver. Dit bereiken ze met vijverproducten van hoogwaardige kwaliteit die gemakkelijk in gebruik zijn. En dat al meer dan 40 jaar.

Bekijk dit project
Aworkx

Aworkx Workwear

Aworkx is een jong bedrijf dat de markt van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen wil gaan veroveren. We hebben voor Aworkx een website ontwikkelt waarmee ze hun verfrissende kijk op de markt kunnen presenteren en waarop hun klanten direct producten kunnen bestellen.

Bekijk dit project
Stream group

Website van wereldformaat voor Stream Group

Stream Group levert interactieve televisie oplossingen en heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. Omdat de website niet meer past bij de huidige kernwaarden en propositie hebben we een nieuwe website ontwikkeld.

Bekijk dit project
Bigspark

BigSpark maakt technologie begrijpelijk

BigSpark is een online uitgever uit Nijmegen. Ze geven invulling aan een drietal Nederlandse technologieblogs: AndroidPlanet.nl, iPhoned.nl en Smartphone.nl. Trendwerk is hun sparring partner bij de voortdurende doorontwikkeling van deze websites.

Bekijk dit project
Nieuwenhuis

Eigentijdse website voor
een eigentijds bouwbedrijf

De voordelen van Bouwbedrijf Nieuwenhuis kwamen niet voldoende naar voren op hun oude website. Daarom hebben we samen met Nieuwenhuis een moderne nieuwe website ontwikkeld.

Bekijk dit project
Menkehorst

Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk bij Harry Menkehorst

Harry Menkehorst is één van Europa’s grootste leveranciers op het gebied tuinplanten en bomen. We hebben het volledige assortiment van Menkehorst online gezet en voorzien van een bestelmogelijkheid voor hun vaste klanten.

Bekijk dit project

Samenwerken?

We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw project. Maak nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek, vraag een offerte aan of bel 053 - 750 88 01 voor meer informatie.

Neem contact op